Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – سهیل بانی؛ حدود هشت ماه است که معاملات نماد بانک دی در بورس ممنوع شده و بیش از یک میلیون سهامدار این شرکت، سرمایه‌گذاری خود در این سهام را قفل شده می‌بینند. با این وجود، انتشار صورت‌های مالی سال ۹۹ بانک دی و برگزاری مجمع عمومی عادی این بانک، نویدبخش بهبود اوضاع این بانک برای سهامدارانش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت غیبت طولانی مدت «دی» چیست؟

با انتشار صورت‌های مالی سال ۹۷بانک دی، مشخص شد که این بانک برای سومین سال متوالی مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است. با این وجود هیات پذیرش فرابورس برای خروج بانک از شمولیت این بانک ماده ۱۴۱ قانون تجارت به آن مهلت داد.

 با انتشار گزارشات مالی سال ۹۸ مشخص شد که این وضعیت همچنان در شرکت وجود دارد اما هیات پذیرش بار دیگر برای بهبود اوضاع بانک به آن فرصت داد. با این وجود، بانک دی در انتشار صورت‌های مالی سال ۹۹ خود تاخیر داشت و علاوه بر آن صورت‌های مالی ۶ماه سال ۱۴۰۰ را در فرصت اعطا شده منتشر نکرد تا معاملات نماد «دی» برای حدود ۸ماه  متوقف شود.

با انتشار صورت‌های مالی، «دی» بازگشایی می‌شود؟

با وجود مشکلاتی که سهامداران بانک دی در این مدت با آن روبرو بودند، اتفاقات اخیر در سهام دی باعث شده تا بازگشایی نماد دی، محتمل‌تر از همیشه به نظر برسد. روز ۱۲ خردادماه بود که صورت‌های مالی سال ۹۹ بانک در در سامانه کدال افشا شد.

با انتشار این صورت‌های مالی مشخص شد که بانک دی پس از چهار سال زیان دهی، توانسته سودده شود و سود خالص سه میلیارد و ۴۶۰میلیون تومانی را شناسایی کرده است. با این وجود طبق این گزارشات، بانک دی همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قاون تجارت است.

پس از انتشار این صورت‌های مالی، بانک مرکزی نیز مجوز برگزاری مجمع عادل سالیانه بانک را صادر کرد و سهامداران این بانک در روز یکشنبه ۲۲خرداد، به مجمع نشستند.

پس از برگزاری مجمع نیز علیرضا قیطاسی، مدیرعامل بانک دی، اعلام کرد که وقتی مجمع برگزار می‌شود، در ادامه صورت‌های مالی ۶ ماهه ۱۴۰۰ منتشر خواهد شد و پس از آن به زودی شاهد باز شدن نماد خواهیم بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو سهام بانک دی انتشار صورت های مالی صورت های مالی سال بانک دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اتفاق جالب در معاملات روز گذشته کپشیر!
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟