Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ کاویان عبداللهی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با اقتصادآنلاین، به بررسی روند معاملات امروز پرداخت و گفت: با توجه به سفر جوزف بورل، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مذاکراتی که درخصوص برجام صورت گرفته است، امکان شکل‌گیری تقاضا در گروه بانکی‌ها و خودرویی‌ها وجود دارد. با توجه به اینکه بازار سرمایه در مدت اخیر پیروی زیادی از گروه خودرو و ساخت قطعات داشته است، این احتمال وجود دارد که تحرکات مثبتی در بازار ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سوی دیگر با توجه به افزایش قیمت نفت در ماه‌های اخیر، به نظر می‌رسد گزارشاتی که به زودی از گروه پالایشی‌ها منتشر خواهد شد، گزارشات مناسبی خواهد بود و محرکی برای این گروه و بازار محسوب شود. من فکر میکنم که بازار سهام پیرو این اتفاقات و صنایع مذکور، رشد را تجربه خواهد کرد. 

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: با وجود اینکه بازار در روزهای اخیر با روندی منفی همراه بود، اما من فکر میکنم این شرایط کوتاه مدت خواهد بود و بورس به روند صعودی باز می‌گردد. اما در این زمینه، نرخ بهره می‌تواند موضوعی اثرگذار باشد. زیرا افزایش نرخ بهره می‌تواند موجب ایجاد افت در بازار شود.

عبداللهی اظهار داشت: از سوی دیگر، میزان انتشار اوراق توسط دولت در سال ۱۴۰۱ نیز می‌تواند اثری منفی بر بازار بگذارد. زیرا به هر میزانی که انتشار اوراق افزایش یابد، نرخ بهره بالاتر می‌رود و درنهایت، اثرگذاری منفی بر بازار را به دنبال دارد. اما درمجموع با توجه به افزایش قیمت دلار و احتمال رشد مجدد آن با وجود کاهشی که در روزهای اخیر داشته است، شرایط آینده بازار مناسب به نظر می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از خروج نقدینگی از بورس، به دلیل اختلاف بین دلار نیمایی و دلار آزاد و ورود پول به بازارهای موازی است. اما احتمال رشد دلار نیمایی و حرکت آن به سمت دلار آزاد وجود دارد. همچنین این احتمال وجود دارد که دلار آزاد در بازار ارز نیز، شاهد افت باشد که این موضوع تا حدی ریسک سرمایه‌گذاری در بازارهای موازی را زیاد می‌کند و نقدینگی را به بورس باز می‌گرداند. اما حجم کم ارزش معاملات در شرایط کنونی بورس، تا حدی به بازار لطمه می‌زند. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟